Viihde - Mukavaa ajanvietettä lapsille Aku Ankan Lataamon parissa tai suosikkiohjelmia ja leffoja unohtamatta live-urheilua sekä uusia viihde-ilmiöitä.

Lahja josta riittää iloa pitkään! Monipuolisesta ja laajasta viihdesisällöstä löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Lisätietoa


Tapahtumat - Lippuja tuhansiin tapahtumiin

Anna lahjaksi elämys! Lippupisteen lahjakorteilla voi ostaa lippuja ja tuotteita lippu.fi-verkkokaupasta.

Lippu.fi tarjoaa liput konsertteihin, festareille, teatteriin, urheiluun ja muihin tapahtumiin.

Lisätietoa


Toiminta - Rentoa hauskanpitoa hyvässä seurassa. Voit ottaa vaikka kisan kaveriporukassa vauhdikkaalla karting radalla. Hauskanpitoa tarjoavat myös keilahallit, joissa onnistuu tarvittaessa myös tiukkakin kilpailu. Yhdessä tekemisen iloa ja riemua.

Lahjakortit tarjoavat vauhdikkaita ja unohtumattomia kokemuksia!
Lisätietoa


Ajanviete - Ilahduta ystävääsi elokuvaelämyksellä paikallisessa elokuvateatterissa. Kirjaelämys lahjakortti tarjoaa lukunautintoja kotisohvalla. Kattavasta kirjavalikoimasta löytyy luettavaa jokaiseen lukuhetkeen.

Hauskaa ajanvietettä arjen keskellä!
Lisätietoa


Ruoka ja juoma - Tuoreiden leivonnaisten tuoksu, höyryävä kahvi tai ravintolan keittiöstä kantautuva huumaava tuoksu saa kenen tahansa makuhermot kutkuttamaan. Hyvä ruoka ja juoma on aina tuonut ihmisiä yhteen. Saman pöydän ääressä vaihdetaan kuulumisia, ajatuksia elämästä tai keskustellaan muuten vain.

Lahjakorteilla voit valita paikan ja ajan sekä nauttia kiireettömästä hetkestä hyvässä seurassa, maistuvan ruoan parissa. Bon Appètit!
Lisätietoa


Hemmottelu ja hyvinvointi - Tuntuuko välillä siltä, että hartioita painaa ja arki kaipaa jotain pientä piristysruisketta? Nykypäivän hektisen arjen keskellä on hyvä muistaa välillä pitää tauko ja rentoutua. Lyhyempikin irtiotto antaa lisää virtaa mutta kukapa ei haluaisi hemmottelua pitemmän kaavan mukaan.

Lahjakortit tuovat pienen palan luksusta sinunkin arkeesi. Rentoudu ja antaudu hemmoteltavaksi!
Lisätietoa


Matkailu - Maailma on täynnä uskomattomia paikkoja, jotka kutsuvat sinua luokseen. Lähde nauttimaan etelän lämmöstä tai kaupunkien vilskeestä.

Tee makumatka maailmalle ja tutustu rikkaaseen ruokakulttuuriin eri puolella maailmaa. Antaudu kulttuurin ja uskomattomien nähtävyyksien ja maisemien vietäväksi.

Nouse arjen yläpuolelle ja nauti!
Lisätietoa


JÄLLEENMYYJÄT:

K-Supermarket
Presentcard

JÄLLEENMYYJÄT:

K-Supermarket
Presentcard